Polterabend

aktiviteter til en FANTASTISK POLTERARBEND


Skylder I ham en super polterabend - en sidste, adrenalinfyldt og fantastisk aften, inden han slår sig ned med hans udkårne?

Hvorfor ikke spille Paintball et par timer.

Til ære for begivenheden har vi oprettet spiltyper, der passer perfekt til en polterabend. 

Polterabend i Kolding, Vejle eller resten af Midtjylland

 

Vi tilbyder minimum 50 minutters polterabend sjov og spænding med en af vores instruktører, hvis eneste formål er at gøre denne dag perfekt for jer.

Til jeres polterabend tilbyder vi en masse sjove og udfordrende aktiviteter. Hvad siger I til at blive kastet ud i Sumostafet.

 

Stafetløb - hvor I iført en sumodragt skal kæmpe jer gennem, over og under en masse olympiske forhindringer såsom hækkeløb.

Der er også mulighed for at prøve kræfter med Humanfootball også kaldet Megabordfodbold hvor I, ligesom I nok kender bordbold fra skolen eller den lokale pub, hvor I dog selv skal spændes fast til stængerne.

 

En sjov aktivitet hvor alle kan være med.

 

Hvis I vil være sikre på at få en sjov, udfordrende og anderledes polterabend, så skal I tage et smut forbi MidtjyskEVENT. 

 

Vores store eventcenter nær Vejle og Kolding er det perfekte sted til en sjov og anderledes polterabend. Vores telefoner er altid åbne, og I kan derfor altid ringe og booke en tid, eller få et uforpligtende tilbud på tlf. 2487 5725

IMG7976_srcset-large.JPG
logo-event-kontakt.jpg

Nørskovvej 5 7323 Give 

Telefon: 2487 5725

E-mail: Midtjyskevent@gmail.com

CVR: 34333572