Paintball

Skyd eller bliv skudt. Og kom ikke for tæt på.. :)
Målet er at eliminere modstanderne, dette gøres ved at ramme dem med kuglerne - paintballs.

Når kuglen rammer en modstander knækker den yderste skal, som udløser farvestoffet, og på den måde markerer hvem der blev ramt.

Paintball nær KoldinG, VEJLE & HERNING

 

Vores unikke paintballbaner ligger mellem Give og Billund, en god halv times kørsel fra bl. a. Kolding, Vejle og Herning.

Forskellige spiltyper inden for Paintball 

Udover at eliminere det andet hold, er der også andre spiltyper inden for paintball. Det kan for eksempel være at holdet skal arbejde sammen mod et fælles mål, hvilket er en af grundene til, at paintball også bruges i teambuilding øvelser.

 

Paintball er kendt verden over og bliver regelmæssigt spillet på professionelt niveau med organiserede konkurrencer i form af turneringer og ligaer. Kunne det have interesse har vi en paintball forening tilknyttet herude.

 

Vigtigt: I Danmark skal man være 16 år, før det er lovligt at spille paintball. 16 til 18-årige skal desuden have sin værges underskrift på, at udøveren har tilladelse til at spille paintball.

 

Hos MidtjyskEVENT Event kræver vi altid at gyldig legitimation samt underskrift skal kunne fremvises på selve dagen.

Kontakt os for at booke en tid eller hvis du har spørgsmål.

 

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om vores paintball baner, vores udstyr, eller noget helt tredje, kan du ringe til os på 24 87 57 25 -

benyt vores formular eller skriv til midtjyskevent@gmail.com.

logo-event-kontakt.jpg

Nørskovvej 5 7323 Give 

Telefon: 2487 5725

E-mail: Midtjyskevent@gmail.com

CVR: 34333572