Firmaevent

Er du ansvarlig for det næste firmaevent?

Det kan både være en sjov og udfordrende opgave, når man skal ringe rundt, samt lede Google igennem, efter det næste firmaevent.

 

Vi kan hjælpe dig godt på vej: hvorfor ikke prøve paintball?

 

At spille paintball er både sjovt og meget lærerigt for kollegaer, der skal more sig og samtidig blive bedre til at samarbejde – det er mere end bare at skyde løs på hinanden.

 

Hvad går Paintball ud på?

Paintball er ret simpelt: i bund og grund gælder det om at ”neutralisere” modstanderen, inden modstanderen neutraliserer ens eget hold.

For at vinde kræver det dog at holdet er gode til at kommunikere og arbejde sammen. Det nytter ikke noget at 90% af holdet vælter samtidig ud af et skjul, for blot at blive bombarderet af malingkugler.

Det hold der har det bedste samarbejde, er 9 ud af 10 gange også det hold der vinder – man kan dog godt sige at alle vinder, da det er utrolig underholdende at spille paintball.

De ”kugler” der bliver benyttet er 100% nedbrydelige i naturen. De er lavet af gelatine, farvestof og vand og har ingen negativ effekt på miljøet.

Du kan læse mere dybdegående om paintball ved at følge dette link.

Andet end paintball

Vi har andre aktiviteter og faciliteter der gerne skulle dække alle tænkelige behov. Er paintball lidt for vildt til nogle af de ansatte, kan vi også tilbyde "Humanfootball/megabordfodbold som er en af vores populære oppustelige aktiviteter, hvor man spille 5 mod 5 her er sammenarbejde også nøgleordet.
 

Du kan se vores priser på denne side.

Skriv eller ring til os hvis du har spørgsmål

.

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om paintball eller vores andre aktiviteter, skal du blot ringe til 24 87 57 25.

Du kan også sende en mail til midtjyskvent@gmail.com

IMG7810_srcset-large (1).JPG
logo-event-kontakt.jpg

Nørskovvej 5 7323 Give 

Telefon: 2487 5725

E-mail: Midtjyskevent@gmail.com

CVR: 34333572