Polterabend i Vejle

Har du en god ven der skal giftes?

I så fald skylder du ham en polterabend; en sidste, adrenalinfyldt og fantastisk aften, inden han slår sig ned med hans udkårne.

Hvorfor ikke spille paintball et par timer, – noget som de fleste mænd er vilde med

Paintball i flere timer

Til ære for begivenheden har vi oprettet spiltyper, der passer perfekt til polterabender. Ring eller skriv for at høre mere om vores spiltyper

Sumobrydning, sumostafet

Masser af aktiviteter til en polterabend

Vi tilbyder minimum 50 minnutters polterabend sjov og spænding med en af vores instruktører, hvis eneste formål er at gøre denne dag perfekt for jer.

Til jeres polterabend tilbyder vi en masse sjove og udfordrender aktiviteter. Hvad siger I til at blive kastet ud i Sumostafet. Stafetløb hvor I iført en sumodragt skal kæmper jer gennem, over og under en masse olympiske forhindringer så som hækkeløb.

Der er også mulighed for at prøve kræfter med Humanfootball også kaldet Megabordfodbold hvor I, ligesom I nok kender bordbold fra skolen eller den lokal pub, hvor I dog selv skal spændes fast til stængerne. En sjov aktivitet hvor alle kan være med.

Paintball Paintball

Hvis I vil være sikre på at få en sjov, udfordrende og anderledes polterabend, så skal I tage et smut forbi MidtjyskEVENT.  Vores telefoner er altid åbne, og I kan derfor altid ringe og booke en tid, eller få et uforpligtende tilbud på tlf. 2487 5725