Polterabend i Herning

MidtjyskEvent er det perfekte sted at holde polterabend. Med beliggendhed tæt på Herning.

MidtjyskEvent har et rigtig godt polterabendprogram, og planlægger altid arrangementerne så I er alene i hallen sammen med en instruktør, og ikke sammen med andre gæster. MidtjyskEvent tilbyder en masse sjove og udfordrende polterabend aktiviteter bl.a. Human Football også kaldet Mega bordfodbold, Sumobrydning, Sumostafet samt vores hoppebog hvor der er mulighed for at spille Volleyball, Fodbold eller Basket.

Masser af aktiviteter til en polterabend

Vi tilbyder minimum 50 minnutters polterabend sjov og spænding med en af vores instruktører, hvis eneste formål er at gøre denne dag perfekt for jer.

Til jeres polterabend tilbyder vi en masse sjove og udfordrender aktiviteter. Hvad siger I til at blive kastet ud i Sumostafet. Stafetløb hvor I iført en sumodragt skal kæmper jer gennem, over og under en masse olympiske forhindringer så som hækkeløb.

Der er også mulighed for at prøve kræfter med Humanfootball også kaldet Megabordfodbold hvor I, ligesom I nok kender bordbold fra skolen eller den lokal pub, hvor I dog selv skal spændes fast til stængerne. En sjov aktivitet hvor alle kan være med.

Hvis I vil være sikre på at få en sjov, udfordrende og anderledes polterabend, så skal I tage et smut forbi MidtjyskEvent.  Vores telefoner er altid åbne, og I kan derfor altid ringe og booke en tid, eller få et uforpligtende tilbud på tlf. 2487 5725