Fødselsdag i Vejle

MidtjyskEVENT er det perfekte sted at holde fødselsdag. Uanset om du står selv og skal arrangere din egen fødselsdag eller en andens fødselsdag, så er MidtjyskEVENT det perfekt sted, vi tilbyder blandt andet:

  • En masse sjove og udforende aktiviteter
  • Jeres egen instruktør, som sikre jer, at I får en god dag
  • Mulighed for at tilkøbe pizza, sodavand mm.
  • Uden tvivl et godt grin

MidtjyskEVENT har et rigtig godt fødselsdagsprogram, og planlægger altid arrangementerne så I er alene i hallen sammen med en instruktør, og ikke sammen med andre gæster. MidtjyskEvent tilbyder en masse sjove og udfordrende fødselsdagsaktiviteter bl.a. Human Football også kaldet Mega bordfodbold, Sumobrydning, Sumostafet samt vores multisporthoppebog hvor der er mulighed for at spille Volleyball, Fodbold eller Basket.

Masser af aktiviteter til en Fødselsdag

Vi tilbyder minimum 50min fødselsdag spædning med en af vores instruktør, som har det ene  formål at i for den bedste oplevelse denne dag.

TIl jeres fødselsdag tilbyder vi en masse udfordrender aktivter. Hva siger til at blive kastet ud i Sumostafet, hvor i bliver klædt ud som Sumo'er og derefter skal løbe gennem en masse olympise forhindringer så som hækkeløb.

Der er også mulighed for at prøve kræfter med vores Humanfootball/Megafodbold hvor i vil blive sat sammen i hold af 5. I vil blive spændt fast på nogle stænger nogle 2og2 andre alene, ligesom du kender det fra bordbold fra skolen eller den lokal pub. Regler er ligesom bordbold så det er en aktivtit alle kan være med på.

Hvis i skal være sikker på en god fødselsdag, så skal i tag et smut forbi MidthyskEVENT vores telefoner er altid åben så i kan ringe og book en tid eller bare for et uforpligtende tilbud på 24 87 57 25