Paintball i Vejle

Leder du efter et sted at spille paintball i Vejle?

Vores udendørsbaner lægger meget tæt op ad afkørslen til Give/Billund, – nærmere betegnet på Nørskovvej 5, 7323 Give – så hører du til i Vejle området, er det nemt at finde frem til os.

Lidt om Paintball

I paintball er der som regel to hold der konkurrerer mod hinanden. I spillet gælder det om at markere modstanderen med paintball kugler, der indeholder farvestof og vand. De markerede modstandere er nemme at spotte, og har man først markeret en modstander, er spilleren ”ude” af spillet.

Det er dog blot én ud af mange måder at spille paintball på. Der er også spiltyper hvor det gælder om at arbejde sammen for at opnå et mål, i form af et flag, at eliminere en bestemt spiller, eller løse opgaver under selve spillet. På grund af dette er paintball mere end bare et spil, hvor det går ud på at skyde modstanderen hurtigere end man selv bliver skudt. Det kræver teamwork og koordination hvis man vil stå tilbage som vinderen.

Paintballkuglerne er 100% biologisk nedbrydelige og er i bund og grund bare en kugle med miljøvenlig maling. Når man rammer en modstander med kuglen knækker den yderste skal af paintball kuglen af, hvorefter farvestoffet forlader kuglen og markerer hvad end det er man skyder efter – forhåbentlig modstanderen. Kuglerne har således ingen negativ effekt på miljøet.

Vigtigt: I Danmark skal man være 16 år, før det er lovligt at spille paintball. 16 til 18-årige skal desuden have sin værges underskrift på, at udøveren har tilladelse til at spille paintball. Hos Midtjysk Event kræver vi altid at gyldig legitimation samt underskrift skal kunne fremvises på selve dagen.

Ring eller skriv til os hvis du vil vide mere

Hvis du er nysgerrig efter at spille paintball i Vejle, kan du ringe til os på 24 87 57 25, eller fange os på midtjyskevent@gmail.com,