Lasergame

Lasergame

Lasergame er en super fed aktivitet der henvender sig til alle, unge som ældre. Der ikke nogen aldersbegrænsning på lasergame og det er derfor den perfekte aktivitet til børnefødselsdage, familieudflugter, blå mandage mv.

Hos os spilles lasergame på vores store udendørs bybane, hvor mulighederne for at besejre fjenden er mange. Vi har mange forskellige spiltyper, bl.a. et hvor det gælder om at indtage et hus på banen, team deathmacht som kendes fra paintball mv.
Vi tilrettelægger altid spillene efter kunderne, og sikre derved at alle får en sjov og underholdende dag med masser action.

Vores lasergeværer er de nyeste på markedet og der er mulighed for indstille dem forskelligt - bl.a. soldat, sniper og medic. De har desuden lyd indbygget, og giver lyd både når der affyres skud, og også når du bliver ramt og rammer folk.

Lasergame spilles i eget tøj. Som ved andre udendørs aktiviteter anbefaler vi tøj/fodtøj efter vejrforholdene der evt. kan tåle at blive vådt/beskidt, tag evt. skiftesko og sokker med.

HUSK at det er udendørs - påklædning efter vejret. Kedeldragte kan lejes for 20 kr. pr. person - vi har desværre ikke børnestørrelser.