Blå mandag i Vejle

Den største begivenhed ved en konfirmation er oftest den Blå Mandag. Den fejres typisk sammen med konfirmandens klassekammerater mandagen efter, at konfirmationen er blevet afholdt. Typisk består dagen i shopping på strøget, også en eller anden form for forlystelse.

Så skal i holde blå mandag i Vejle, har vi de perfekte omgivelser. Vi har en dejlig stor hal, hvor vi har en masse aktiviteter, som i kan give jer i kast med. Vi kan bla. tilbyde Humanfootball, Sumostafet, Multisporthoppe, Sumobrydning og meget mere. Det bedste af det hele, er at vi kun ligger 20 minutter fra Vejle centrum. Så at komme til og fra er hurtigt nemt og bekvemt.

For alle aktiviteter, der er mulige på en Blå mandag gælder samme pris. Det koster 150 kr. per person i timen. Ved blå mandag, skal i være opmærksom på at hvis i er under 15 personer, kan i blive slået sammen med en anden gruppe.

Til forældre, kan vi oplyse at stedet stedet altid er under opsyn af minimum en voksen, og vi som firma sætter sikkerhed og trykhed højest.